24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-4400 000

Verstopping

Verstopping AssenZit de afvoer verstopt of heeft u een verstopping in de riolering? Onze loodgieter Assen verstopping service is dag en nacht bereikbaar voor het oplossen van alle verstoppingen. Wij beschikken hiervoor over specialistisch gereedschap zoals camera inspectiesystemen, ontstoppingslansen en ontstoppingsveren.

Bij urgente gevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe en kunnen al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen aan te pakken en op te lossen.

Direct contact met onze loodgieter Assen verstopping service? Bel ons gratis servicenummer 0800-4400 000.

Loodgieter Assen 24 uur Verstopping service

Onze loodgieter Assen rioolservice is 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Wij werken in heel Drenthe, maar zijn ook werkzaam in Zwolle en in Groningen.

Zoekt u met spoed een goede loodgieter in Emmen, een goede loodgieter in Groningen of een goede loodgieter in Zwolle? Ook dan bent u bij ons loodgietersbedrijf in Assen op het juiste adres.

Naast een verstopping zijn onze loodgieters ook bereikbaar voor onder andere:

  • lekkage
  • riool problemen
  • cv problemen
  • installatiewerk
  • daklekkage

Direct contact met onze loodgieter Assen service? Bel gratis 0800-4400 000.

Werkgebied Loodgieter Assen

Loodgieter AssenOns loodgietersbedrijf werkt in heel Drenthe en aangrenzende steden zoals Zwolle, Groningen, Veendam en stadskanaal. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor noodgevallen.

Wij werken samen met een groep enthousiaste, goed opgeleide erkende loodgieters. Schakelt u ons bedrijf in om installatie of loodgieterswerk uit te voeren, dan kunt u er altijd volledig op vertrouwen dat dit op een goede, vakkundige en professionele manier uitgevoerd wordt.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het oplossen van riool problemen en hebben hiervoor een eigen rioolservice. Ook voor problemen zoals lekkage en verstopping bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct een afspraak inplannen? Bel ons gratis servicenummer 0800-4400 000.