24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-4400 000

Lekkage Service

Lekkage ServiceGesprongen leiding, daklekkage of lekkage door een afvoer probleem? Geen paniek en bel direct onze loodgieter Assen lekkage service. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via ons gratis servicenummer 0800-4400 000.

Wij werken in een groot deel van Drenthe en zijn doorgaans binnen 30 minuten aanwezig op de lekkage op te lossen. Alle monteurs beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige looggietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om een lekkage snel, goed en vrijwel altijd in één keer op te lossen! Een vervolg afspraak met onnodige kosten is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Direct contact met onze loodgieter Assen lekkage service? Bel gratis 0800-4400 000.

Loodgieter Assen Lekkage Service

Direct contact met onze loodgieter Assen 24 uur service? Wij zijn 7 dagen in de week geopend en 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen of een daklekkage? Bel ons servicenummer en plan direct een afspraak in.

Uiteraard kunt u bij loodgieter Assen ook terecht voor installatie en onderhoudswerkzaamheden. Voor alle klussen groot of klein bent u bij ons op het juiste adres. Onze loodgieter Assen installatie service is in te schakelen voor het vervangen van een kraan tot het compleet renoveren van uw badkamer.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons gratis servicenummer 0800-4400 000.

Werkgebied Loodgieter Assen

Loodgieter AssenOns loodgietersbedrijf werkt in heel Drenthe en aangrenzende steden zoals Zwolle, Groningen, Veendam en stadskanaal. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor noodgevallen.

Wij werken samen met een groep enthousiaste, goed opgeleide erkende loodgieters. Schakelt u ons bedrijf in om installatie of loodgieterswerk uit te voeren, dan kunt u er altijd volledig op vertrouwen dat dit op een goede, vakkundige en professionele manier uitgevoerd wordt.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het oplossen van riool problemen en hebben hiervoor een eigen rioolservice. Ook voor problemen zoals lekkage en verstopping bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct een afspraak inplannen? Bel ons gratis servicenummer 0800-4400 000.