24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-4400 000

Installatiebedrijf Assen

Installatiebedrijf AssenInstallatiebedrijf Assen: Zoekt u een goed en professioneel installatiebedrijf in Assen? Dan bent u bij onze loodgieter Assen service op het juiste adres. Van het installeren van sanitair tot het compleet renoveren van uw dakbedekking, ons installatiebedrijf doet het allemaal.

Wij kunnen alleen de werkzaamheden voor u uitvoeren, maar kunnen ook al het materiaal leveren. Heeft u bijvoorbeeld zelf nieuwe dakpannen of een nieuwe cv ketel gekocht, maar moet dit alleen geplaatst of geïnstalleerd worden? Dat is bij ons installatiebedrijf geen probleem. Wilt u een nieuwe ketel of dakpannen laten plaatsen en wilt u dat wij het materiaal ook leveren? Natuurlijk is dit ook mogelijk.

Met spoed installatiewerk laten uitvoeren? Neem dan 7 dagen in de week contact met ons op om een afspraak in te plannen. U kunt ons bereiken via het gratis servicenummer 0800-4400 000.

Wilt u installatiewerk laten uitvoeren en heeft geen of minder haast? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Werkgebied installatiebedrijf Assen

Ons installatiebedrijf werkt in heel Drenthe en aangrenzende steden zoals Zwolle, Groningen, Veendam en stadskanaal. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor noodgevallen.

loodgieter AssenWij werken samen met een groep enthousiaste, goed opgeleide erkende loodgieters. Schakelt u ons bedrijf in om installatie of loodgieterswerk uit te voeren, dan kunt u er altijd volledig op vertrouwen dat dit op een goede, vakkundige en professionele manier uitgevoerd wordt.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het oplossen van riool problemen en hebben hiervoor een eigen rioolservice. Ook voor problemen zoals lekkage en verstopping bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct een afspraak inplannen? Bel ons gratis servicenummer 0800-4400 000. Liever een prijs opvragen? Vul dan gratis en vrijblijvend ons offerte formulier in. Wij nemen dan binnen enkele dagen contract met u op.